Friday, August 15, 2014

RESTORAN NASI LEMAK a.k.a RESTORAN TERAPUNG

JUTAWAN SHAKLEE

Lama juga I x update blog ni.... Almaklumlah bz....

2 hari lps kitorang anak beranak pegi la kt RESTORAN TERAPUNG ni... Tp nama sebenar dia RESTORAN NASI LEMAK. Org Segamat panggil restoran terapung sebab dia di bina atas tmpt tinggi dekat dgn sungai... I rasa kalau banjir mmg nama dia perfect jadi restoran terapung...hikhikhik.

Menu macam2... Yg special NASI LEMAK la...Yg lain ada la berbagai jenis masakan mee, pasembor, dll..
I ni org utara yg merantau ke selatan so lidah pure nk makan laksa..
I order nasi lemak (nk rasa special kt mana) dgn laksa..
Hubby I order mee hong kong (maklumlah, hubby mmg chinese) dgn nasi lomak juga.

Rating I bg kt nasi lemak dia 3 bintang je...sbb I pernah rasa lg sedap.
Kat laksa pula kalau boleh I bg -1 bintang. Mmg outtt.. I kecewa betul...
Uwaaaa...!!! Kena balik PERLIS la mcm ni.
Kempunan!

Tp kalau uolls nk bawa anak mkn sini mmg dorg suka la.. Leh tgk sungai, hutan, burung2..
Nak dating pun sesuai sgt la.. Romantik kot! Tp jgn dok pegang sana sini yeeee 

Lokasi : Segamat.

Kbaiiiiiiiii