Monday, June 23, 2014

DARE 2 RICH PENIPU!! (D2R)

Hi all...ada baca kan pasal d2r tu..
So...baca smpai habis entry ni pula.
Setakat ni sy nk bgtau yg d2r tu adalah penipu!! Mula2 dia mmg bg duit segala mcm..mmg dpt bonus pool dll..
Smpai 1 tahap, dia off akaun, hp off, segalanya off..


Haa...nmpk tu??? Konon2 under construction la sgt....

So, uolls jgn nk dftr under I k.. I pun tertipu..

Pengajaran : Xyah la caye bnda2 ngarut ni..lps ni keep in mind kalau nk kaya mmg kena USAHA!! Xde lg istilah dok saja tggu bonus masuk.

Igt tu!!!!

So kalau uolls nk kaya cara best mai dftr ahli SHAKLEE dgn I..ni confirm xde tipu2 dh..

Whatsapp 0135318800. 

6 comments:

  1. saya pun dh tergolong dlm golongan kena tipu. lebih malang lagi ada org laen yg join bawah saya

    ReplyDelete
    Replies
    1. xpe..sabar je..hopefully nnt rezeki kita murah :)

      Delete
  2. sya pn sama. . .emm. . .hnya mmpu brsbar jak. . .allah. . .org bwhan da ada 5 org. . .smua duk asyik tnya jer. . .hemm. . .rugi sgt sya ambl pakej yg pling tnggi tu. . .

    ReplyDelete
    Replies
    1. tula...pengajaran utk kita semua juga..xde jln pintas nk senang kan.. :(

      Delete
  3. Xhalal la duit tu.. Sy pun mentah2 kena tipu.. Baru 1st time join bnde2 mgarut ni... Mmg betul la xleh caya

    ReplyDelete
    Replies
    1. betullll!!! sy pun 1st time...nasib baik pakej plg murah...

      Delete