Thursday, March 22, 2012

Zamian Premium Gold Cacao Pack Set


Sebenarnya dah lama mengidam set ni.. At last dapat juga order.. Mula2 memang excited bila postman hantar. Buka ja parcel tiba2 free 2 collagen mask. OMG !! I like surprise !!


Lepas tu apa lagi, terus try.. Mula2 cuci muka dengan ZAMIAN CACAO HANDMADE SOAP..
Baunya memang macam coklat. Yummy...!! Sabun ni memang terbuat dari serbuk koko dan minyak kelapa yang buat kulit tak kering.


Ni la masa yang di nanti2kan.. Lepas tu apply pula Zamian Premium Gold Cacao Mask. Baunya YUMMY juga... Apa yang best pasal mask ni :

- Boleh kecilkan pori2.
- Kulit jadi elastik
- Jerawat hilang
- Kurangkan minyak
- Kulit berseri2
- ANTI AGING (paling penting!!)

Untukku, semua hasil ni memang TERBUKTI. U SHOULD TRY IT !!


Bila dah kering, cuci pula dengan ZAMIAN CAMELLIA HANDMADE SOAP. Hasilnya sangat memuaskan. 1st try terus jatuh hati sampai saya dah tak pakai pencuci muka lain.. Muka pun dah awet muda... kehkehkeh.!! :)


Mask BIO COLLAGEN ESSENCE yang free ni pun best.. Rasa macam muka tegang je... Perasan la pulak !! Ye la, sapa lagi nk puji diri sendiri.. kan..kan..

Apa ??!! Nak tau harga ?? Ok.. RM86, postage include... Murah?? Up to you..
:)